Om oss

OM OSS

HERMANAS

Bodégan mitt i stan


Hermanas öppnade upp den 6:e april 2018. Namnet Hermanas kommer från spanskan och betyder systrar. Tanken som fanns var att skapa en restaurang som inte är som alla andra. Hermanas vill förmedlar känslan av att sitta på ett hak, bortom turiststråken, någonstans i värmen. Vi vill att Hermanas är stället som ger en familjär och varm känsla och maten har mycket smak. 


På få, ganska trånga, kvadrat strävar vi efter att ge god service på ett personligt sätt. När du går härifrån vill vi att magen ska vara mätt, törsten släckt och humöret på topp.


//Systrarna Niva 


Josefin, den av systrarna som alltid har haft en passion till retaurangbranchen och även jobbat inom branchen i större delen av sitt verksamma yrkesliv. 


Under åren i branchen har hon samlat på sig kompetens och erfarenhet från en mängd olika restauranger. I bakhuvudet har drömmen om att få öppna sin egen restaurang alltid funnits.


Som krögare på Hermanas är hennes huvudansvar bar och matsal. Hon är den med visionen och som sätter standarden på servicen.

Krögare/Restaurangchef

Josefin Niva

Therese, den av systrarna som är pärlan i köket.


Att hon skulle bli krögare och jobba inom kockyrket har inte alltid varit självklart. Men intresset för mat har alltid funnits där.


Therese huvudansvar som krögare på Hermanas är det övergripande ansvaret över köket. Det är hon som tar fram menyerna och skapar recepten till maten som serveras.

Krögare/Kökschef

Therese Niva